Followers

Thursday, October 6, 2011

"Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato"

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Moshi..moshi..


Masa aku dok BW  pada 3 Oktober hari tu.. aku da jumpa satu blog nie wat contest n time tu xdak sapa join lagi..
Lagipun dah lama aku tak join contest kat blog nie so apa lagi berkobar-kobar r g cari pic yang berkaitan ngan contest  nie..
Dalam dok cari-cari tu tengok-tengok dah ada orang join.. cepat gila depa nie..

K lah contest nie Cik Tomato yang wat n tajuknya ialah "Contest Gadis Berpurdah".. nasib baik ada gak sekeping pic yang macam tu..




So.. check it out syarat-syaratnya..

1. Wajib follow - done
2. Wat entri pasal contest nie iaitu "Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato" - done
3. Letak banner dan jangan lupa link kan - done also
4. Satu gambar berpurdah sahaja dibenarkan - hope ok
5. Tak kisah edit or tak pic korang tu - orait
6. Tag 5 orang dan pastikan mereka tahu - done
7. Jangan lupa pastekan link korang kat comment or shoutbox - bereh
8. Like page Cik Tomato kat cnie ya - dah like


Due date : 
03 / 10 / 2011 - 03 / 11 / 2011
(masih ada masa lagi..)




So.. pic aku pertaruhkan....





Insan yang bertuah :


1) Miss sikulipat
2) Miss akusyafrina
3) Pinky momma
4) Miss choki-choki
5) Miss ezanidma




**wink..wink.. take note..
contest dilanjutkan sampai 18 November 2011..
join cepat sebelum terlambat..





7 comments:

akuekah said...

nice...GOODLUCK.. :D

MisS CikU said...

thnk's..

Cik Tomato said...

thanks for joining my contest dear ♥ Good Luck !

sarah hanafiah said...

good luck dear <3 ^^

YNA said...

salam kenal dear :)

good luck ya? :)

MisS CikU said...

@cik tomato : thnk's sbb wat contest..

@sarah hanafiah : thnk's n all d best 2..

@ynaa : salam perkenalan babe n all d best 2..

Jaja Sutera said...

hai...sudah follow.. :) dtg dr segmen Cik Tomato...Salam Perkenalan.. jom follow jaja :)