Followers

Saturday, August 20, 2011

mELatAh

Assalamualaikum & good evening..
Moshi.. moshi..

Melatah?? 
Adakah ia berlaku secara semulajadi atau sejenis penyakit atau saja gatai-gatai tengok kawan melatah kita pun nak melatah gak??
Ermmmm.. macam na ia boleh berlaku ya??
Kalu korang tengok ada macam-macam pesen orang melatah..
Ada yang sampai bersilat..
Ada yang sampai menari..
Ada yang bila suh wat ayu or macho dia pun wat gaya yang di suruh 2..
Ada yang kadang-kadang sampai mencarut-carut bagai..
Tapi yang aku x syok bila ada kawan bagi hisap rokok kat si pelatah 2.. ish..ish..ish..ish.. x patut r wat macam 2..

Haaa.. aku ada story morry yang aku nak story kat korang..
Once upon a time.. cewahh gitu..
Kisah nie berlaku masa aku zaman budak-budak sekolah..(zaman hingusan orang kata..orang kata r..)
Aku tak pasti r masa sekolah rendah or sekolah menengah perkara nie berlaku..
Actually.. time 2 tak dak sapa leh pegang or cuit pinggang aku sebab aku geli..hak..hak..hak..hak..
Kat leher pun geli kalu tiba-tiba ada tangan yang merayap kat situ..
Aku nie bukannya kuat semangat sangat time 2..
Kalu orang sergah or cuit pinggang aku secara automatik keluaq macam-macam dari mulut aku nie..
Siot ja time kecik-kecik dah melatah..
Aku pun x tau macam na tiba-tiba aku leh termelatah time 2.. (ceh termelatah konon..padahal memang kuat latah pun time 2..xnak ngaku plak..)
Kadang-kadang 2 bila kita melatah kita akan rasa penat wooo..
Almaklumla orang dok cuit sana cuit cnie pastu dok sergah bagai mana r aku tak terkejut n terus melatah..
Hak..hak..hak..hak.. bila ingat-ingat balik lawak pun ada gak..

Korang layan video nie..
Aku tengok pun nak tergelak (bukan nak tergelak tapi memang dok gelak guling-guling r layan video nie)
Bukan aku ja gelak sampai rasa macam nak pecah perut tapi adik aku pun bila tengok video nie dia pun gelak x hingat n ulang banyak kali gak..
Kalu korang tengok banyak kali pun korang xkan rasa bosan sebab memang best n kelakar habis..
Yang lagi best n paling best masa part 0:38..
Kalu korang x caya g r tengok video nie..
Zassss.... layannnnn....

video

Kalu korang x leh tengok kat video yang aku upload 2 korang g kat cnie..
adios amigos..
ja mata..



No comments: