Followers

Monday, April 4, 2011

akU kENa cULik

Assalamualaikum and very good morning....
pergghhhh.... awal gila ang hupdate....
what???? ang kena culik????
bila???? sapa yang culik ang weiiii????
huk..huk..huk..huk.. cedih weiiii....
sbb 2 r aku hupdate very early apa yg b'laku kat aku....

hari kejadian....



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

alkisahnya macam nie......
tepat jam 6 PM bertarikh 02 April 2011 bersamaan 28 Rabiulakhir 1432 hari Sabtu minggu pertama....
aku telah di'kidnaped' setelah d ajak g jln2 oleh mereka berdua....
setelah d bawa pusing2 kat Nilai.... 
aku d bawa ke Bangi pula....
masa 2 mereka telah menjamu aku sehingga kekenyangan....
bila tank dh full of coz r mata nie akn m'jadi berat kan??
lama kelamaan aku pun t'tido....
sedar2 esok pagi.. eh kat mana aku skrg nie????
adakah????
betulkah????
oh tidaaaakkkkkkkk....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

fuuuuhhhh.... rupa2ny aku still kat situ....
skali lg aku telah d bawa b'jln2....
kali nie kat Masjid Jamek plak....
hurmmmm....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

setelah 1 hari aku diculik....
and before depa hantar aku balik....
depa bwk aku g makan kat KFC jejantas Sg. Buloh dl....
arigatoo gozaimasu....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

dh sudah makan akhirnya aku d hantar pulang....
alhamdulillah.. aku selamat smpai kat hostel akhrny....
kepada 'penculik' nnt kidnaped aku lg ya....
hu..hu..hu..hu..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

kat KFC jejantas Sg.  Buloh....
nie 'penculik' yg menculik aku.... kwaha..kwaha..kwaha..kwaha..


mereka



aku



us



dinner aku


wassalam....
adios amigos....
ja mata....


5 comments:

Norazizah said...

Penculik bertauliah :)

Follow Me

CikNiza said...

ish2...saje wat cuak owg bace..huhu

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

anisyafrina said...

wahhh! nak kene culik jugak la.. haha~

MisS CikU said...

hak4....bahaya 2 kena culik....
kalu 'penculik' bertauliah mcm dlm pic 2 xpa r....hak4....